qemu-kvm amb cache = cap falla en el sistema d'arxius ext4 amb opció journal_data

 qemu kvm with cache=none fails on ext4 filesystem with journal data option

Kvm s'ha convertit en una de les principals tecnologies de virtualització dels últims anys. Per Redhat Linux fins i tot s'ha convertit en la solució de virtualització per defecte. Rendiment KVM s IO és tot just competitiva amb altres solucions de virtualització en utilitzar les opcions per defecte. Especialment quan s'utilitza qcow2 imatges, el rendiment IO de KVM / qemu pot millorar molt mitjançant la desactivació de la memòria cau del sistema de fitxers subjacent amfitrió. Això es pot fer començant KVM amb l'opció de memòria cau = cap, en l'exemple amb les opcions

arxiu -drive = my_image.qcow2, índex = 0, els mitjans de comunicació = disc, la memòria cau = cap

en lloc de només subministrar el fitxer d'imatge amb -hda my_image.qcow2. A continuació, l'arxiu d'imatge s'obre usant la bandera O_DIRECT, sense passar per la memòria cau de pàgines. Si el sistema de fitxers subjacent no admet l'indicador O_DIRECT, aquesta falla amb el missatge d'error:

no es va poder obrir el disc imatge my_image.qcow2: Argument no vàlid

Aquest és el cas d'un sistema de fitxers ext4 amb plena diari habilitat. Un pot provar fàcilment si la bandera O_DIRECT es recolza en el sistema de fitxers subjacent amb un simple comandament dd en el host:

dd if = some_file of = / dev / null iflag = directa

Si la bandera O_DIRECT No s'admet el resultat és el següent error:

dd: obrir `some_file ': Argument no vàlid

Per tant, si els problemes de seguretat no s'apliquen, no es vol utilitzar complet diari, per augmentar el rendiment. Les opcions del diari es poden establir a / etc / fstab o en el propi sistema de fitxers. Per al cas fstab el vermell marcat part de l'entrada següent exemple ha de ser eliminat.

/ Dev / sda7 / ext4 per defecte, noatime, nodiratime, asíncron, data = journal 0 1

Si l'opció de diari es troba en el sistema d'arxius, això pot ser mostrat i editat amb la comanda tune2fs. En l'exemple tune2fs-l / dev / sda7 mostra informació sobre el sistema de fitxers a / dev / sda7. Si completa està habilitat el diari, la sortida conté els journal_data opció de muntatge:

Per defecte les opcions de muntatge: journal_data

L'opció es pot treure amb tune2fs -o ^ journal_data / dev / sda7. Després de la sortida de tune2fs-l no conté els journal_data munten opció més:

Per defecte les opcions de muntatge: (cap)

En ambdós casos el sistema de fitxers ha de ser tornat a muntar per activar els canvis. Després qemum-kvm treballa amb l'opció de memòria cau = cap, com es descriu més amunt, i amb un major rendiment IO.

Jürgen

Referències:
[1] itscblog.tamu.edu
[2] blog.nkadesign.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Sense avaluar)
Loading ... Loading ...
2012-02-15

info mygnu

Bloc rotllo

informació del lloc

Trans lador

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flagGerman flagFrench flag
Spanish flagJapanese flagArabic flagRussian flagGreek flagDutch flagBulgarian flagCzech flag
Croatian flagDanish flagFinnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flagSerbian flagSlovak flag
Slovenian flagUkrainian flagVietnamese flag